...


Ideální průběh celého seznamovacího procesu...

Jako ostatně všechny zajímavé nápady i tenhle vznikl úplně nevinně. Pár dobře mířených rad přátelům opačného pohlaví “jak na nás“. Myšlenka jednoduchá - co udělá dojem na mě, musí přece udělat dojem i na jinou, no není to tak?! Jistěže je! Výjimky pak potvrzují pravidla... Ano najdou se i ženy, které nejí čokoládu. Nicméně většina žen funguje při seznamování jak přes kopírák, ač se to nelehce přiznává, je to v podstatě až triviálně jednoduché. S kamarádkami si často notujeme o ideálním průběhu celého seznamovacího procesu a přesně o to tady jde. Bohužel jsem sama v desítkách neúspěšných schůzek figurovala a přesně vím, co má být jinak.

Vztahová koučka v praxi, pro koho tu jsem? 

Mých služeb využijí nejčastěji pracovně vytížení muži, kteří si jednoduše se ženami zatím neví moc rady. Nejohroženější skupinou bývají muži z oboru informačních technologií. Ač jsou ajťáci v zásadě fascinující muži, většinou si se ženami v reálném světě neumí poradit, protože nechodí tolik do společnosti a seznamují se převážně přes internet. Jasně, na vševědoucím internetu se dočtete fůru rad o tom, jak ženu zaujmout, ale všechno je to hrozně obecné, neosobní, provařené... 

O co všechno se postarám?

Výběr seznamky včetně profilové fotografie. Ano, někomu se to může zdát jako banalita, ale na profilovce a vlastně všech dalších fotkách to prostě stojí. Jakmile nezaujmete ženu na první pohled, na schůzku s Vámi nepůjde. Proto mohu na přání zařídit profesionální fotografie. U klientů zaznamenávám o 80% větší úspěšnost seznámení při prezentaci profesionálními fotografiemi.



 
Poradím jak ženu oslovit a jak s ní zezačátku komunikovat. Na komunikaci to většinou ztroskotá, musíte zaujmout, být vtipný, nápaditý nebo alespoň něco z toho ;)

Zajdu s Vámi nakoupit i ke kadeřníkovi a udělám z Vás doslova stylaře. Obecně muži neradi nakupují a u mých klientů to platí dvojnásob. O nic se nebudete starat, stačí jen stát v kabince a čekat, co Vám přinesu na vyzkoušení. Uvidíte jak si okolí  změny všimne okamžitě. Na to navazuje poradna ohledně kombinování oblečení, vyřazení nevhodných kousků ze šatníku……. Nyní nabízím osobní styling i pro ženy, zahrnující třídění šatníku u Vás doma, nalezení vhodných kombinací, styling triky, dokoupení must have kombinovatelných kousků a mnoho mnoho dalšího. 





Detailně naplánuji první schůzky. Prvních 10 minut zpravidla rozhodne o celém večeru. Musíte udělat Dojem s velkým D. Proto Vám zajistím “plán“ na ideální rande, ze kterého bude žena odcházet domů plná dojmů.

„Hot line“ v řešení jakýchkoliv problémů. Vyskytne se během večera neočekávaná jobovka?! Stačí napsat Houstone, máme problém!

Výlety a volný čas Když už ženu lapnete, nesmíte usnout na vavřínech. Na vztahu se musí pracovat. Společné zážitky jsou nejdůležitější, takže naplánuji snový výlet, víkend nebo jenom program na odpoledne. Doporučím společné aktivity. Ženy jsou happy jak dva grepy, když je muž iniciativní a přijde již s hotovým plánem, ovšem chce to čas a ten vy nemáte.

Zdravý životní styl, jídelníčky, poradna ohledně cvičení. Zajdeme společně do fitka, obhlédneme terén, naučím Vás pár tipů a tríčků, které se budou hodit nejen při seznamování, ale pomohou Vám dostat se do pohody…



NYNÍ PRVNÍ FÁZE KOUČINKU ZVLÁDNEME I ONLINE! 

Jak vlastně působím na ženy? Co dělám špatně? Proč už se neozvala?

Přesně tak, toto jsou nejčastější otázky, které mi klienti zpočátku naší spolupráce pokládají. Pojďme na fiktivní rande a podívejme se problému na zoubek ! 

Reference  

,,Přes čtyři roky jsem byl neúspěšný na seznamce a nevěděl jsem, v čem je problém. V soukromém životě to bylo jako přes kopírák, i ten neatraktivní looser Petr z práce si sehnal ženskou a já nic, tak v čem je k čertu problém? Po pár konzultacích jsem zjistil, co dělám špatně a na čem je třeba zamakat. Díky Pavlíně mám teď fungující vztah a super rádce při nákupech, děkuju Pavlí.

Petr 38 let, web manager

,,Po dlouhém váhání jsem na doporučení mého známého využil služeb slečny Pavlíny, protože díky pracovnímu vytížení nedisponuji moc volným časem. S její pomocí jsme absolutně změnili moji image, změna mi pomohla jak v milostných vztazích, tak i v těch pracovních. Dále oceňují její entuziasmus v zařizování schůzek, vybírání dárků pro partnerky apod. Této malé investice v žádném případě nelituji a všem váhajícím doporučuji.“ 

Robert 36 let, jednatel společnosti


,,Empatická, kamarádská, nápaditá, vtipná a krásná, tak bych charakterizoval Pavlínu. Její přístup je kamarádský, při konzultacích jsem se cítil opravdu uvolněně a pohodově. Díky ní jsem pochopil, co jsem roky dělal špatně. Nyní mám po letech fungující vztah a jejích služeb neustále využívám - plánování výletů, vymýšlení dárků pro přítelkyni atd. Pavlínu mohu jen doporučit.“ 

Tomáš 29 let, prodejce automobilů



,,Na slečnu Pavlínu coby vztahového kouče jsem se obrátil potom, co několik mých předchozích schůzek skončilo hned po prvním rande. Nejprve mi upravila šatník a potom i poradila co změnit na vzhledu. K mému úžasu stačí investovat opravdu málo a změna je to i tak obrovská. Skvěle mi poradila i při plánování několika prvních schůzek, kdy mi doladila detaily tak, abych dokázal co nejlépe zaujmout. Dokázala mě i podpořit psychicky tak, abych nebyl nervózní a působil přirozeně. Vám ostatním co si nevíte rady nebo nemůžete uspět, doporučuji právě slečnu Pavlínu.“

Roman 33 let, IT specialista

,,Po rozvodu jsem si nemohl 4 roky najít přítelkyni, byl jsem už zoufalý, kamarád mi doporučil Pavlínu, že se mnou něco provede a stalo se, za tři měsíce od fungování spolupráce s Pavlínou jsem si našel přítelkyni a jsem s ní dodnes, Pavlínu jsem si nechal jako přítele na telefonu a poradkyni při nákupech, jelikož moje přítelkyně nerada nakupuje.“ 

 Jan 43 let, realitní makléř 


 




O MNĚ


Jmenuji se Pavlína Pöschl , je mi 35 let a vystudovala jsem obor Komunikace a lidské zdroje. Jako vztahový kouč pracuji aktivně přes pět let. V jedné větě bych se charakterizovala jako velmi aktivní perfekcionistka a puntičkářka, která se nikdy nesmíří s neúspěchem. Nemožné je totiž často to, co není vyzkoušeno. Syn a manžel mi dávají zabrat :-). Ve volném čase se snažím co nejvíce sebevzdělávat, ráda vařím a cestuji. Působím v Praze, Českých Budějovicích i jiných městech dle domluvy. Budu se těšit na naší případnou spolupráci.



                                                                                    KONTAKT


pavlina.poschl@gmail.com